+90 (555) 369 18 43

© 2024 Ozerdem.com .
Site içeriği ve tüm görseller tarafımıza aittir
. İzinsiz kullanılamaz.
Geliştirici H. Özerdem

Proje ve Yatırım Danışmanlığı

Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Hizmetlerimiz

Gayrimenkul projelerinizin lokasyon belirlenmesi, satın alım ve yatırım avantajlarının belirlenmesi aşamalarında size tüm ihtiyaç duyacağınız araştırma, raporlama ve danışmanlık hizmetini sunuyoruz. Sizin adınıza alım satım ve kiralama gibi konularda yasal ve hukuki süreçlerinizde size uzman temini ve danışmanlık desteği veriyoruz.

Projelerinizin mimari açıdan öngörülebilirliğini, potansiyelini ve sürdürülebilirliğini destekleyen çalışmalar yapmaktayız.

Mimari projenin imalat ve inşaat aşamalarındaki süreçlerin yönetiminde uzmanlarımız ile size Kentsel Dönüşüm gibi bir çok belli başlı konuda ihtiyaç duyacağınız bilgi ve çözümleri sağlıyoruz.

 

Danışmanlık ve Destek

Söz kousu gayrimenkulün en iyi koşullarda alım satım işlemlerinin sağlanması adına konularında uzman ve belge sahibi emlak danışmanları ile gerekli raporlama, takip ve araştırmaları yapıyoruz.

Doğru fiyatlandırma analizlerini kullanarak, size hayal satmak yerine, gerçekçi ve planlı bir bütçelendirme hazırlıyor, gayrimenkulden elde edilebilecek kar kadar, her türlü gayrimenkul yatırımlarınızın risk analizlerini de hazırlıyoruz.

Ekspertiz hizmetimizden faydalanmak için bize ulaşmanız yeterli.