+90 (555) 369 18 43

© 2024 Ozerdem.com .
Site içeriği ve tüm görseller tarafımıza aittir
. İzinsiz kullanılamaz.
Geliştirici H. Özerdem

3D Mimari Görselleştirme

3 Boyutlu Mimari Görselleştirme

Mimari projelerin, gerek sunum, gerek tanıtım konularında en geçerli çözüm olan 3D Mimari Görselleştirme hizmetinde, günümüz teknolojisinin gerektirdiği teknikler ve yazılımlarla müşterilerimize en kaliteli çözümleri sağlıyoruz.

3 boyutlu mimari görselleştirme çalışmalarımızda yapay zeka kullanımının yanısıra, projede kullanılacak malzemenin gerçek hayatta kullanım aşamasında oluşturacağı şartları, zaman içinde yıpranma detaylarını, çevre mimari ile tasarımın uyumluluğunu, mimari projenin yasal şartlara ve normlara uygunluğunu çalışmalar sonucunda sizlere sunmaktayız.


AI Destekli Tasarım

Tasarımlarımızda gerekli görüldüğü takdirde, yapay zeka ile genel tasarım örnekleri oluşturuyoruz. Geliştirici olarak destek olduğumuz bazı LLM ve yapay zeka modellerinden çeşitli örnek görseller oluşturarak, mimari proje tasarımından, 3D mimari görselleştirme aşamasına geçişte, farklı tasarım, form, renk ve materyal kullanımlarına imkan sağlıyoruz..

3D Tasarım Çalışmalarımız

Bizimle çalışmak için sadece yazmanız yeterli. Size kaliteli çözümü, uygun ve güvenilir şartlarda sunmak temel önceliğimiz.